
Po – Pia: 11:00 – 15:00
So – Ne: ZATVORENÉ
V SKRATKE
O REŠTAURÁCIi
KULHÁNY
Kulhány restaurant je pokračovateľom úspešného bistra Smartfood. Túžba po raste a zdokonalovaní nás priviedla k zmene priestorov. Cieľom je pripravovať kvalitné a pestré obedy a výnimočné večere na vysokej úrovni.
Pri varení viac používame pinzety, ako varešky. Jedlo tu nebude len na nasýtenie, ale hlavne pre potešenie zmyslov. Budeme vašou adresou pre výnimočné momenty vo vašom živote.

AKO TO U NÁS VYZERÁ?






Menu

Denné menu - štvrtok 07. december 2023
Predjedlo
Filetované teľacie, guacamole, mandle, mikrobylinky
Alergény: 8
4.9 €
Polievka I.
Karfiolová so zeleninou a zemiakmi
Alergény: 9
2.6 €
Polievka II.
Vývar z kohúta, rezance, mäso, chrumkavá zelenina
Alergény: 1, 3, 9
2.8 €
Polievka III.
Minestrone s bazalkovým pestom
Alergény: 7,9
2.6 €
Hlavné jedlo I.
Konfitované kačacie stehno, balsamicová červená kapusta, zemiakové lokše
Alergény: 1
10.9 €
Hlavné jedlo II.
Bravčové stehno na bratislavský spôsob, pažítkové halušky
Alergény: 1,3,7,10
9.9 €
Hlavné jedlo III.
Cviklové krémové rizoto, gorgonzola, opečené vlašské orechy, rukola
Alergény: 7,8
9.9 €
Dezert I.
Čokoládový mousse, višne, citrónový jogurt, lieskovce
Alergény: 3, 7, 8
4.9 €
Alergény: 1 Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2 Kôrovce a výrobky z nich. 3 Vajcia a výrobky z nich. 4 Ryby a výrobky z nich. 5 Arašidy a výrobky z nich. 6 Sójové zrná a výrobky z nich. 7 Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy. 8 Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 Zeler a výrobky z neho. 10 Horčica a výrobky z nej. 11 Sezamové semená a výrobky z nich. 12 Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13 Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 Mäkkýše a výrobky z nich.

DOSTÁVAJTE DENNÉ MENU EMAILOM
Pravidelné informácie o našom obedovom menu a degustačných večerách posielame formou newslettera.