
Po – Pia: 11:00 – 15:00
So – Ne: ZATVORENÉ
V SKRATKE
O REŠTAURÁCIi
KULHÁNY
Kulhány restaurant je pokračovateľom úspešného bistra Smartfood. Túžba po raste a zdokonalovaní nás priviedla k zmene priestorov. Cieľom je pripravovať kvalitné a pestré obedy a výnimočné večere na vysokej úrovni.
Pri varení viac používame pinzety, ako varešky. Jedlo tu nebude len na nasýtenie, ale hlavne pre potešenie zmyslov. Budeme vašou adresou pre výnimočné momenty vo vašom živote.

Menu

Denné menu - streda 23. Apríl 2025
Predjedlo
Caprese, bazalkové pesto, pizza chlieb
Alergény: 1, 7
4.9 €
Polievka I.
Gulášová so zeleninou, majoránka
Alergény: 9
3.2 €
Polievka II.
Vývar z kohúta, pečeňové halušky, chrumkavá zelenina
Alergény: 1, 3, 9
2.9 €
Hlavné jedlo I.
Pomaly dusené hovädzie, zelerovo-zemiakové pyré, maslová mrkva
Alergény: 7, 9
10.9 €
Hlavné jedlo II.
Krémové arborio rizoto, čerstvé smrčky, 18 mesačný parmezán, rukola
Alergény: 7
10.9 €
Hlavné jedlo III.
Grilovaný Halloumi, rímsky šalát, tekvica, hrozno, makadámové orechy,
ovocné balsamico
Alergény: 7, 8
9.9 €
Hlavné jedlo IV.
Striploin steak, parmezánové baby zemiaky, restované fazuľkové struky,
chilli omáčka
Alergény: 7
15.9 €
Dezert
Jemná krupicová pena, maliny, čokoládová drobenka, tonka
Alergény: 1, 3, 7, 8
4.9 €
Alergény: 1 Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody). 2 Kôrovce a výrobky z nich. 3 Vajcia a výrobky z nich. 4 Ryby a výrobky z nich. 5 Arašidy a výrobky z nich. 6 Sójové zrná a výrobky z nich. 7 Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy. 8 Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9 Zeler a výrobky z neho. 10 Horčica a výrobky z nej. 11 Sezamové semená a výrobky z nich. 12 Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. 13 Vlčí bôb a výrobky z neho. 14 Mäkkýše a výrobky z nich.

DOSTÁVAJTE DENNÉ MENU EMAILOM
Pravidelné informácie o našom obedovom menu a degustačných večerách posielame formou newslettera.