2012

VZNIK BISTRA SMARTFOOD

Po dvadsiatich rokoch pôsobenia v profesionálnej gastronómii sa šéfkuchár Peter Kulhány roku 2012 rozhodol otvoriť malé dvadsať stoličkové bistro s výstižným názvom Smartfood.

Bistro si veľmi rýchlo získalo dobré meno vďaka kvalitnému jedlu z rúk šéfkuchára a populárnym školám varenia. Neskôr bistro narástlo na štyridsaťpäť stoličiek.

2015

TIFFANY FAVORITE FOOD

Nadišiel rok 2015 a s ním myšlienka osloviť aj inú cieľovú skupinu. Snahou bolo priniesť pre ľudí fastfood na úrovni s názvom Tiffany Favorite Food. Tiffany ponúka favoritov jedál v prémiovej kvalite. Sme hrdí, že sme aj klasické jedlo, ako je rezeň a syr dokázali priviesť k dokonalosti. S narastajúcim záujmom Tiffany začalo byť nechtiac najväčšou konkurenciou materskému podniku Smartfood.

2016

TIFFANY FRESH

V roku 2016 prišla požiadavka z najväčšieho shopping centra v Banskej Bystrici Europa SC o rozšírenie Tiffany aj do ich foodcourtu. Koncept bol upravený na Tiffany Fresh, v ktorého ponuke sú najmä šaláty a cestoviny.

2017

NOVÉ VÝZVY

Rok 2017 priniesol najväčšiu výzvu v podobe kúpy vlastnej budovy v centre Banskej Bystrice na účel vytvorenia dvoch nových reštaurácií. Nasledujúce štyri roky prebiehala náročná rekonštrukcia budovy, kedy nás zasiahol aj nepríjemný ekonomický dopad pandémie.

2022

KÚT12 & KULHÁNY RESTAURANT

Rok 2022 je rokom nádeje a zhmotnením všetkých predstáv a cieľov v podobe otvorenia dvoch nových podnikov a to KŪT12 a Kulhány Restaurant.

KŪT12 bude dopĺňať ponuku našich podnikov o pizzu, obľúbené talianske jedlá a drinky. Chceme Vám dopriať 12 P – Pizza / Pasta / Prosecco / esPresso / Panna cotta / Prosciutto / Pivo / Pancetta / Parmezán / Pohoda / Pôžitok / Priatelia.

Kulhány Restaurant je priamy pokračovateľ úspešného bistra Smartfood a stane sa miestom, kde sa budú stretávať ľudia so záujmom o vyššiu formu gastro zážitku pod vedením šéfkuchára Petra Kulhányho.

Menu