2012
VZNIK BISTRA SMARTFOOD
Po dvadsiatich rokoch pôsobenia v profesionálnej gastronómii sa šéfkuchár Peter Kulhány roku 2012 rozhodol otvoriť malé dvadsať stoličkové bistro s výstižným názvom Smartfood.
Bistro si veľmi rýchlo získalo dobré meno vďaka kvalitnému jedlu z rúk šéfkuchára a populárnym školám varenia. Neskôr bistro narástlo na štyridsaťpäť stoličiek.
2015
TIFFANY FAVORITE FOOD
Nadišiel rok 2015 a s ním myšlienka osloviť aj inú cieľovú skupinu. Snahou bolo priniesť pre ľudí fastfood na úrovni s názvom Tiffany Favorite Food. Tiffany ponúka favoritov jedál v prémiovej kvalite. Sme hrdí, že sme aj klasické jedlo, ako je rezeň a syr dokázali priviesť k dokonalosti. S narastajúcim záujmom Tiffany začalo byť nechtiac najväčšou konkurenciou materskému podniku Smartfood.
2016
TIFFANY FRESH
V roku 2016 prišla požiadavka z najväčšieho shopping centra v Banskej Bystrici Europa SC o rozšírenie Tiffany aj do ich foodcourtu. Koncept bol upravený na Tiffany Fresh, v ktorého ponuke sú najmä šaláty a cestoviny.
2017
NOVÉ VÝZVY
Rok 2017 priniesol najväčšiu výzvu v podobe kúpy vlastnej budovy v centre Banskej Bystrice na účel vytvorenia dvoch nových reštaurácií. Nasledujúce štyri roky prebiehala náročná rekonštrukcia budovy, kedy nás zasiahol aj nepríjemný ekonomický dopad pandémie.
2022
KÚT12 & KULHÁNY RESTAURANT
Rok 2022 je rokom nádeje a zhmotnením všetkých predstáv a cieľov v podobe otvorenia dvoch nových podnikov a to KŪT12 a Kulhány Restaurant.
KŪT12 bude dopĺňať ponuku našich podnikov o pizzu, obľúbené talianske jedlá a drinky. Chceme Vám dopriať 12 P – Pizza / Pasta / Prosecco / esPresso / Panna cotta / Prosciutto / Pivo / Pancetta / Parmezán / Pohoda / Pôžitok / Priatelia.
Kulhány Restaurant je priamy pokračovateľ úspešného bistra Smartfood a stane sa miestom, kde sa budú stretávať ľudia so záujmom o vyššiu formu gastro zážitku pod vedením šéfkuchára Petra Kulhányho.